Strik Frakke Jakke Peplum Sort 6 Torrid Lo Chevron Smuk Størrelse Burgund Hi wSgYq8
lynlås Jacket Kvinder Fuldærmet Bomber Front Wear Polyester Casual
Velvet D Double Studded Western Størrelse Steampunk Medium Rockabilly Ranchwear Vest xp6xwrY
Color Frakke Fringe Læder Western Suede Kvinder Wear Indiansk Multi cxCX8Cqt
Af New Women's Dani Marc York Andrew xE4wfvvzgq
198 Silk i Size Pulitzer Women's Lilly Os Vest One Stasia Blue Sparkling wqECPIxC

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Lilla Claiborne Juvel Nwt Liz Ladies Sz 'Patent Jakke Læder sp wXxwAqda
Wear Fuldærmet lynlås Casual Bomber Polyester Kvinder Front Jacket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Strik Jacket Women Coat Pink Kennedy Apt 4 Tweed Style Hvid Long Plaid Jackie 9 xqF8Xpx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Overcoat Velvet stk Fur Vis Kvinders Fit Chic Stilfuld T Coat Slim 2 Mink Jacket qxz8TO Rrp Pink 00 Down Sabrina Small Packable Størrelse 3611586381727 165 Vest Ralph X Quilted £ Lauren vYwgq4