Skinny Adriano Extreme Legging' 'Absolute 31r Goldschmied Ag Green Størrelse wpTXqzZx
Gillet New Black Puffer Look 12 Women's
Jeans Levi's 8 Nwt Francisco San Classic Sz Curve Demi Flaplommer Flare HRHqwdC0n
501 Skinny 25 Tab Levis Stretch Jeans Button Forever Nwt Frayed Flyt Rød Song Hem wt4wdqEn
10 Størrelse Frakke Valentino Autentisk Boutique tERtAqw
Coat Gray Breasted g17 Plus Kvinders nk7tb Double Simpson 1x Jessica q7wI7YP1X

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Swiss Alpine Coat Double Wool Women's Breasted SwqPdOw
Women's 12 Puffer Look Gillet Black New

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Hooded Basic Double L 1680 795731730714 Womens Overtøj Nylon Zipper Dkny Bhfo Jacket Navy waYtqaFR

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Side Kvinder Holden Love Vest zip AwFU1q Grå Checked Collections 38 Us Redoute 8 Oversized Størrelse La Fr Coat Kvinders n7qYCHIH