Coat Kvinder Vinter Trench Parka Fox Jacket Winter Warm Pink Fur Korea Ny Casual Kort CqPBY5
Lilla Dame Medium Italy Sz Made Cardigan Grifoni Iris Mohair Silke Sweater
Gillet Lamb m Fur Vest S Vtg Persian Trimmed Uld Boho Plaid Uxa6wP8q
Research farve Sz Vælg Sun Kvinders Hoody Ensenada Outdoor xFfWvq8w6q
Sherpa Hood Bomuld Med Madden Women's Steve Anorak qWfw16FSnX
Parka Chic Fluffy Coats Kvinders Fur Oversize Jackets Winter Fox Black Winter Loose wPZqx74

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Roma Cashmere Jacket Juli Di Coat Medium Women's Trench YOxnn5qF8w
Sz Italy Medium Silke Sweater Lilla Made Cardigan Iris Dame Mohair Grifoni

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jacket Frakke Weather Nwt Challenger Atlantis Sejl Små Kvinders Gear gABwOq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Black Long Duck Puffer Trench Coat Hooded Down Vinterløst Kvinder Shiny Parka gF1wpqqI Mint Jakke Kvinde 4 Fur Brown Muskrat Kvinder Petite 2 Størrelse Frakke P4qI4xr