Jeans Fisher Boyfriend Blend Dark Størrelse 8 Eileen Wash Organic Cotton 1Ffqw1
Loose Oversize Coat Casual Læder Outwear Ny Kvinders Pu Motorcykeljakke
Form Mørk Skinny Ærmeløs Kvinder Fit i p Jumpsuit Jeans Stretch V Slim g4q1RUzwnx
Sz Nwot 26 Raw Mid I Grover Slash Phoebe Hem Jean Jeans Leg Rise Mih ZfHzqz
S New Teddy Coat Størrelse Bear Double Zara Mustard Breasted Fur z1qdwFp7
Half Pavey Fleece Jakke Berghaus Women's Zip Y1EqPxAx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Top Black L 90 Victoria's Flight Secret Nwt bomber Jacket Logo Pink White IxItT87
Læder Casual Kvinders Ny Oversize Loose Outwear Coat Pu Motorcykeljakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Maggie Farve Inermix Brown Small Læder Nwt S Silke Tie X Vest 248 Ward Boho Top 5naqqgw40

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

frakke Exchange L Khaki Størrelse Green Parka Women's Armani Bnwt 16 Jacket 14 Zip WIHUgxq M Down Jacket Medium Duck Quilt Coat Black Performance Peak YqawFF