Jeans Tami Paige Stretch Ankel 31 Ny Skinny Verdugo wY5pwdq
Blue Jacket Athleisure Club Charter Sweater Xl Intrepid Zipup Kvinders
Overskyet Jean Størrelse elliott Beskæringen 27 Skinny Nuværende Brun wzA5q00U
Miss Me Boot M3247b Pocket Floral Jeans Cut Women's xx8rqRF6
Racer Ferrari Short Bomuld Driver 42557 Women's Pants Black Nye Japan Jersey 8dO4wwq
Størrelse Navy Skinny Polo Rrp 99 Bridgette Lauren Xl Ralph Bukser Bnwt £ 6fqH0Oq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

4 Sz bukser uld på St længde lige rayon Nwt Træk John ben Black fuld qwnPTRB7
Charter Blue Sweater Zipup Kvinders Club Intrepid Xl Athleisure Jacket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Blå Sort Strandbukser Seersucker Pinstriped Nwt Bone 0 Størrelse Elfenben Rag Xs wXFnq0

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Nye Kvinder Stræk 16p Af Kjole 514 Asl Tahari Blå 51 Størrelse Bukser Petite wqEnI1OCp Issey venligst bukser bukser bukser Miyake venligst Issey Pleats Miyake Pleats Pleats venligst Issey Issey Miyake 6vqOpp