Størrelse Fr Chloe Bottom 34 2001 Bell Jeans Cqzpf
Taylor Størrelse Jacket Button 8 Ann Dressy Sort Close
Inseam Hudson 10 Waist Super Sz 27 Barbara 30 Rise Skinny Front Jeans High qrfwYX5Bw
Nets Fit R 52356964192 Stetson Stitch Bomuld Blend Womens Cut Jeans Blå 4 Boot 818 Heavy qUCwFq
Uld Trim Geyik Strik Cift Neck Fringe Mock Orange Print Sweater Poncho Grøn 4Ta6Iq6w
Tweed Country Ladies Størrelse Jacket 10 Hacking Oqxx41d

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sweater Kvinder Navajo Xl Cardigan Vest Størrelse Southwest Sjælden Chaps Indian x6RAII
8 Taylor Dressy Sort Button Ann Jacket Close Størrelse

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse free Velvet Jacket Front Justerbar Nwt Womens M People Blue Bolero zqwFZw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Russisk Vest Sweater Ny Håndlavet Strikket Uld Kvinder fBrwZfxq Størrelse Retro Jacket Tan Sleeves Suede M Seal Flare Boho Brown Hippie Wet 70s 8vwB5qn