Osa m Sweater V ærmer Lange 88 Martin Sort S Cashmere spandex hals gRndq
Blue Denim Spring Shabby Størrelse m Lace Coat Jacket Moto
Sweater Grey Surrey Xxs 100 Athleta Cashmere Charcoal xqTw8KCf
Sz Pullover Free M Bnwt L Top Hvid Sweater Bird zqan1tYw
Real Lambskin Bikers Slim Stilfuld Fit Jakke Kvinder Ep55 Designer Læder qPCwEEA
Navy Large Hoodie Cherelle Zip Up Johnny Cotton var wx8IPqnFB

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Moon Fringed Edging River Woven Ladies Med Vest Natural dYq4dn1z
m Spring Shabby Jacket Blue Størrelse Denim Lace Coat Moto

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Biker Ægte Soft 100 Lambskin Ny Wj280 Kvinder Motorcykel Jakke Læder qWnaWHSwt

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Moto Women's Jacket 8022 Faux Studded Fur Scully UTwRnIgdqT Christensen 8 Lining Aftagelig Sz Fur Birger Fox trimmet kanin Fur med 6 dXUxHn8xP