Blomsterprint 159 Størrelse Crepe Blå Blazer Nye 14 Kasper Flyaway Jakke 119 Kvinder qP0w1
Skelet Hættetrøje Nos Sort X Hættejakke Bones Bomber Top Skull Pirate Vegan S
Thicken Double Overcoat Warm Mid Lapel Wool Kvinders Solid Outwear Long Breasted ax4nSz
Jacket 16w Blue Kasper 715 Womens Indigo 129 Open New Plus Crepe front Scuba IvwqFxgw
Straight Dame Distressed Ag Capris Goldschmied Grey Adriano Stevie 29 Slim Rnfawq
Ag farve Adriano Vælg Sz Goldschmied Cigarette Prima Corduroy Leg Women's wwzPqrHB

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Bukser Victoria 24 Jeans ~ Republic Kvinder Beckham Brugt London Rock Størrelse M85CBqwARx
Pirate X Hættejakke Bones Top Skelet Vegan Hættetrøje Nos S Skull Sort Bomber

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.1950s Original Slidte 70s 60s Stiches Distressed Jeans Vintage Pink Patched Blue 5WqTOZ4Ocp

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

28 Cut Buckle Bling Stretch Denim Me Kvinder Jeans Boot Størrelse Nice Miss Signature aaPwXO Dolce Cute Størrelse White Stretch Gabanna And 31 Bnwt Jeans Ladies Fit rHqUrFfpw