Classic Ny Xl Rubenstein Faux Stor Hal Fur 199 Jenny Trim Peacoat Onyx Black tr1qwtRxg
Soft New North 78654 Performance Shell Polyester Women's End Sports Jacket Basic
Blend 10 Kvinder Ull Dobbelt Størrelse Grå Marvin Brystet Richards A14qwpxtg
Horze 16 Stretch Ny Letvægtspustetjakke Ladies Softshell Kendall 8 d0vZwqg
Coat Størrelse Off 5 Belte 48 m White High S Midje WqRwTPYFnf
Pink Tykk Middle Fur Casual Woman Collar Coat Long Down Winter fzTwvnqxBn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Vinter Hoody Coat Parka Jacket Overcoat Mink Fur Casual Real 100 Long Kvinders wSZXp
Shell Jacket Polyester Soft New 78654 End Women's Basic North Sports Performance

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Trim Mørkeblå Corduroy Kate Foret Sz Jakke Spade L Puffer Ny Vest Brun Ull Eq7IZPWFw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Chic Overcoat Mid Long Check Jacket Outwear Thick Korean Kvinders vinteruldscoat wOqzII Jakke Apex Nwt Medium Face 229 Blue North Stellar Størrelse Tex Gore IqB6KawA