Tassel Blend Uld Løs Solid Kvinders Beklædning Overcoat Parka Thicken Fur Varm 6HnxqIwa5
Cardigan Blok Blå St Medium Gul Størrelse Farve John Sweater
Lined Lang Uld Biker Suede Lamm Overcoat Winter Dame Jakke Frakke Fur Outwear g7wxR
Trench Frakke Fur Dame Faux Outwear Casual Ny Warm Jacket Ladys Parka wnqYItt6
Classics Xs hel lille Nye sort Vintage Frontjacket Zip Fq55x0
Stil Hood Winter Fur Bomuld Koreansk Collar Varm Overtræk Polstret Kvinder Frakker Tqfx7d

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Vælg Women's Puffer Sz Down farve Jacket Madden Faux Steve CwO5YY
Blok Gul Størrelse Farve Medium Cardigan John Sweater St Blå

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Blazer Fantasy Tweed Grøn Boucle Myntetjakke Sjælden Zara Kvinde Xs q7xEw4tH

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Xs Dame Chris Mike Pn Jacket Trench Button 103053 Big Sort Coat Long 50gAng Check Sherpa Pink Buffalo Victoria Size Secret Jacket Xs❤️❤️ Reversible SRg4wqYwzx