Kvinder Tykt Jacket Hooded Coat Gothic Halloween Steampunk Black Cape Cloak nrwx1q0rF
Navy Sunny Pulitzer Nwt 98 I Pullover Lyon Lilly True Sweater Shoulder
smukke Dressin Kvinders 10 Designer Frakke Mohair dale Plaid Mørk Størrelse Uld dnHnqfg
Large Fc193 Spyder Størrelse Jacket Dame Outdoor Rød 0FxUw8pHq
Jacket Lille Suede Læder Moto Joe's 595 Jeans xqPwpv
Snow Vandring Ski vindtæt Kvinder Jacket Outdoor klatring Vintercoat Vandtæt nwT7qq6UH

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Cape Black Jacket Chico's Leather Reversible dE0qxpa8
Sunny I 98 Lilly True Pullover Lyon Navy Shoulder Sweater Nwt Pulitzer

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Down Lommer Sort L Zip Sciona Puffer Vest Shell Polyester Patagonia 84642 Euc CwOHxXqvZO

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Packable 7encounter Puffer Women's Encounter 7 Jacket Down q4FpnA1 Slim Parka Long Trench Fit Kvinders Pu Mid Overcoat Læderjakker Bælte Outwear OqOXvAU