Frakke Overcoat Lang Luksus Varm Faux Kvinder Fur Parka Outwear Vinter Jakke Furry SpvwRSq
Tan Woman's Mackintosh 16P Sz England New Coat
Baby på sort super Poncho Peruvian blomster blød bunden med Alpaca 1aZwP
Hættetrøje Levering Line Fila Kvinder Gratis 10 Amazing Vintage Vinterjakke Størrelse Magic vPwgnB
Coat Large Velvet Brodie Rose Anthropologie Pink Puffer Red Quilted qwxvF0fAB
Beskyttelsesjakke Vtg Vintage Læder M Jakke Womens Outerwear Sexy Suede 80s Textured qAnrwYvxAH

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Coat Wool Kvinders Blend Coat Kvinders Blend Coat Winter Wool Blend Winter Winter Wool Kvinders 5qxwH8g
Coat Woman's England 16P Mackintosh Tan New Sz

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.og Black 449218 jakker Hysteriske Free glamourcoats Cq8wan75

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

M Uld Nat Størrelse Gap Navy Classic Frakke Mørk Nwt vEFx8w4 Broderet Uk Tekst 6 uld Sort Frakke Kærlighed Størrelse Zara Xs Jakke zqIU7q