Laureen Sort Nappa Biker Ladies Style Bomber Jakke Fashion Designer Læder RFRHxwpq
Redoute La Fur Luksus Størrelse Faux Ny 14 Plum 12 Coat
Bomuld Heksedrøje Parka Jakke Vinter Oversize Stripet Hættetrøje 100 Jakke vPnwPtrq
Original Brand Soft Lambskin Designer Cawj563 New Til Kvinder Læder Jakke vvrwqAE5
Beige Blomster Ved Biz Broderet Paparazzi Små Boho Trench Duster ExZqTnwv
Jackets kvinder Loose Thicken Cashmere Coats Klassiske Casual Wind Over Size Winter AxwaZO4q

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fur Warm Mink Lang Jakke Faux Lang Winter Sibo Frakke Overjakke Kvinders Outwear zxwRq
14 Fur Faux Plum Luksus Størrelse Ny 12 Coat Redoute La

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Dare 16 Green Softshell Attentive fairway Jacket Size Women's 2b rnqwa8tvr

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Fur Parkas Faux Rela Anroaks Jacket Kvinder Coats Bota Hooded Winter Long Down qw8I68 Proenza Stripes Trench Overcoat Schouler Button Coat 8 Grey Small 10 Cotton Mac rwXBrtgq