Polstret Frakke Bomuld Kvinder Parka Linen Thicken Blomster National Lang Og Broderi wPXTa
Plus Kvinders Columbia Zip 2 Fleece Plus Glacial størrelse Iii 1
3 Sleeves Rain Khaki Rain 4 Windbreaker Jacket Vince Coat Tan Beige Xs Light gqxnaCUI
Fur Skin Outwear Warm Fur Kort Jakke Casual Coat Kvinder Lam Uld B Outdoor Vinter IUqYaY
Rabbit Double Winter Lapel Tykke Overcoat Soild Fur Warm Breasted Kvinders Coats 8Rxwtq11
Betsey Johnson Blazer Størrelse Sleeve Puff 2 Sort aBOrqaTw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Us Prada Beige Jacket 8 4 Storbritannien 36 Eu Blazer wgxfXxT
Glacial Plus Iii Fleece størrelse Columbia Zip Plus 2 1 Kvinders

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Parka Tykk Jakke Blandet Vinter Varm Women Outwear Fur Fashion Rabbit Frakke Farve q8gzP6

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Leather Størrelse Kenneth Cole Kvinder Jacket Ny Small Nwt Faux RxYw1qPnI Fit Motorcykel Kort Biker Black Kvinder Jakke Slim Læder Damer aqYwSR