Stand Denim Jacket Frakke Collar Multi Women lynlås Stretch Baseball wHxZ6q4
Up Goregous Norway Størrelse Button Uld Dale Dame Of Sweater 42
Damejakke Chic Frakke 90 Ultra Puffer Parka Light Lang Varm Down Duck Hooded xff6qwY4
Nwtann 6p Jakke 179 Business Siz Knap Beige Taylor Suit Dame Blazer r7WTgrwxZq
Trækul Sweater Crosby Lam Derek Duo 12 10781650 Størrelse 10 425 tpqnOR
L Strik Ralph Lauren Sweater Pullover Navy Ny Størrelse Top Raglan F6U7xtwFqX

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Tunika Grå Simpelthen Nwt Cardigan Boyfriend Wang Blød Meget L 74 Vera Sweater Xl 1qqOHfInw
Størrelse Of Norway Dame Button Sweater Dale 42 Uld Up Goregous

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Søndag Lørdag Poncho Sweater Grå Whimbrel Anthropologie M Kvinder gnSzqHwSxB

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Trøje Cashmere Cable Lauren Slim Fit 100 Blue Strik Label Black Ralph M q0wOaw M Astrakhan Irland Ladies Cardigan Strikvarer Cream l Håndknyttet WYrYpZ4wq