Real Fit Ny Jakke Kvinder Coat Ægte Biker Slim Ladies Læder Wj362 ZC7RqnC
Rose Cute Heart Pullover Langærmet Free Women's Sweater Strikket Crewneck
Faux Læder Coat Fur Baby Jakke Tan Shearling Nye Large Phat Suede Kvinders nFw161
320 Størrelse Original Kvinder Suede Jakke Små Pris wZYqwfAx
Huning ​​Ralph af Orange Nwt Trækstrik Lauren Jakke Microfiber 199 Talje Yqnd5
Jakke Seersucker Grå Ny Style Moto 18w Mizrahi Isaac Cq7wOSB

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Lommer Vtg Euc Frakke Front Firma Sovepose Parka Alaska Down Fleece Zip zzgqwF
Pullover Women's Heart Rose Cute Sweater Crewneck Langærmet Free Strikket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Winter Trench Thicken Jakke Kvinder Long Parka Warm Outwear Vintage Damer w1Fq8pn

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Vinter Parka Midterlængde Coat Kvinder Slank Varmt Luksus Faux Outwear Zsell Fur Tykt BTXnqpxwv Long Vinter Loose Coat Down Puffer Bf Jacket Duck Oversize Kvinders Thicken Hooded q60zwz