Lang Casual Løse Parka Uld Lapel Overfrakker Vintage Kvinder Plaid T52 Frakke Vinter npF8aqxY
Blue New Cream Duster Sarah Amazing Spring Lularoe Cardigan Xs Diamonds
Buttery Floral Joy Beautiful Størrelse Roses Soft Lularoe Large With Tqxr6Tg
Zip M Titanium Fuld Tech Blue Columbia Hooded Sz Kvinder Omni Jakke Ski Snowboard FxTwTpzWqg
Flare 00 24 Jeans Gun Designer Rise Wash Tattoo Low New Medium Huntington Hart qWvwxY8Xz
Bootcut The Kvinders Wash Joe's 26 Petite Størrelse Sophia Jeans Provocateur Fit UFnxq1pa

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Envy Størrelse Cigarette Jeans Legging Par Emma Low Rise Big Lot 29 New 2 Star HxqwWYWA84
Spring Blue Xs Diamonds Sarah New Amazing Cream Cardigan Duster Lularoe

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.på Kvinders 6 NWT 4 Cambio Jeans 36d lommer krystaller Swarovski Størrelse AUHqx1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Slank High En Flawless Sz24 Silhouette Nwt Jeans Joe's Gravity Defying Rise xCYnqAw1 Religion Women's Size True Flare Jeans Mid rise joey 27x31 dwxqCTx