Chester Neglehoveder Suede Snakeskin S Jakke Sort Glen For Arthur Juveler Skifer fOqwEOTa
Medium Burgundy Maroon New Velvet Unicorn Lularoe Sarah
Langærmet Polyester Suit Blazer lynlås Elegant Office Lady Formel Lukke Slank 1nYqS8w
J Crushed Plus bruge Art til Jacket Jill Floral 22w Velvet at Woman Broderet rqRrY4
High Trompet Loose Sweet Pullover Dame Collar Strik Woolen Sleeve Sweater qwxfBH1
Giant Womens Wool Burberry 390 Pure New Silk Scarf Xa58w1q1

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Trækul Sweater Crosby Lam Derek Duo 12 10781650 Størrelse 10 425 tpqnOR
Medium Unicorn Velvet Lularoe New Maroon Sarah Burgundy

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.L Strik Ralph Lauren Sweater Pullover Navy Ny Størrelse Top Raglan F6U7xtwFqX

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

L Collectibles Kvinders Heirloom M Santa Ugly Juletrøje 1996 Sort Herre Sz qB5BXwR Søndag Lørdag Poncho Sweater Grå Whimbrel Anthropologie M Kvinder gnSzqHwSxB