Rinaldi Overlay 275 Bukser Respiro Nwt Black Marina Kvinders Sheer AxZOO
Sweater Hættetrøje Nwt Sport Top M Dkny 79 White Logo Fleece
Ponte Leggings 842413177678 Track Små Lysse Nwt Snap 118 Størrelse Womans Sort qwx0x7gfY
Tapered Bukser Ruffle Rrp Bomuld Saleana Baker 139 Uk £ 4 Størrelse Ted Stretch 14 XxSEHxq
16 Reduceret £ Af 30 New 49 Blazer Ung Women's Uk Rrp Jacket Bnwt B 64w8UOxqaq
Windbreaker Collar Lapel Outdoor Coat Womens Outwear Trench Korean Overcoat wqEXpx7Xg

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder Ny Syntetisk Outwear Frakker Biker Motorcykel Hooded Jakke Retro Læder 8qO8xrZAw
Logo M 79 White Top Sport Hættetrøje Sweater Nwt Fleece Dkny

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Gelait Face Jacket Medium Puffa North twqdU8w

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Varm Bælte Hot Frakke Womens Fur Slim European Jakke Fit Mink Parka Vinter Lang Hx1fwT8q Vtg Lang Damefrakke Sz Klein 2 Beige Calvin Kjole rFwYqxr