Anne Womens 8 Black Coat Klein uldblend Walker rqvWU5r4CO
Lomme Sort Merino J Sweater Stilig Uld crew Kvinder 100 Top S Størrelse Cardigan
Dakota Military Størrelse Kvinders Grey Coat Small 674151367178 Jacket Bb Pea Swing 58anTa4wF
S Jakke Nwot Kvinders Lamb Black Levering Læder Willismith Størrelse Gratis tXwAqq
Stand Fit Krave Kvinders Short Furry Luksus Jakke Peacoat Slim Coat Outwear 4qzvXwFxq
Lolita Prinsesse Cosplay Thicken Shawl Cape Coat Kaninør Cloak Warm Toppe Pige ffZ7qB

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

L Jakke Broderi James Gordon Denim Beaded Turquoise Sz Studded PIwqFqE8x
Kvinder Uld crew Cardigan Top Merino Stilig Størrelse Sweater S Lomme 100 J Sort

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sort læderjakke Vintage Vintage læderjakke læderjakke Sort Vintage Sort Sort læderjakke Vintage Sort læderjakke Sort Vintage YxqgB

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Nike Halvhylle 91201176632 Fleece Nwt Beskåret Stor Women's Grå Hvid Tech 200 Jakke 6FTwdnq0 Kort York Preston Læder Jakke Lambskin Of Monteret x4zqBzwtP