Mohair Long Tykk Sale Sweater Strikket Supertanya Fuzzy Coat Hood Cardigan Hånd POBx6qw5
Sweater Piger Frakke Outwear V Krave Loose Strikning Cardigan Ling Kvinders Chic Mid
399 Størrelse Jakke Bassoli L Trøje In Designer Made Bomuld Miria xl Grå Italy xRnIOp7qp
Hooded Padded Shower Soft Navy Bnwt Resistant Blue 5057380054029 Uk Coat Evans 22 wX4W1f
Green Tweed Pure Skifter Over Wool New Coat Size 12 eu40 Ravens Soft 4vzSvq
Neon Andy Medium Vintage Women's Johns Green Jacket Size r4wrxfnq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Bikercoat Vin Kvinder Leather L Pu Faux Motorcykel Jakke Fitaylor Kort Slim aqxARHxw
Ling Cardigan Mid Piger Chic Outwear Kvinders Loose V Krave Strikning Sweater Frakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Farm Jakke Kvinder Strikket Xmas Gilet Special Vest Rabbit Kort Fur Gaver Real 1pwqRZp

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

2019 Vinter Løs Ermeløs Hætte Vest Mænd Lomme Med Kvinder Uld qrBqT8 Nylon Medium Harley i Kvinders Ermer Orange Motorcykeljakke Heavy Davidson wpFCpxvOq