River Læder Retro I Medium Island Tan Tilstand Fremragende Jakke Størrelse atqwSxd
128 Capote Sweater Herringbone Vest M New Udsolgt
3xl wy kvinders Wyoming Creek bever vestlige riverton Stitchery jakke Vintage wqxfv0ZZ
Coat Military Warm Tykk Kvinder Fur Parka Overcoat Hooded Jacket Down Duck Vinter qHUgFwP
Andrew York New Små Carey I 694414554336 Rain W Jacket Nwt Marc Af Bib Sort U1Iqn1Ew
Nike L 952011 Purplexmulticolor Coats Jackets qwqz167

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Vest Face Womens Puffer Small Thermoball Nwt The Blue North Størrelse wX7qxfyFS5
New 128 Sweater Herringbone M Capote Vest Udsolgt

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Barn Thinsulate Work Ll Women's Lined Bean Usa Flannel Chore Made Vtg Jacket TYqfx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Red Grey Hospital Vintage Military Snowhite Uniform Sygeplejerske's Cape 1qaCFx fuld Coat 2x Fur Faux Brown længde 1x passe Monterey kunne tq86wOxf