Læder Jakke Harley Davidson Davidson Dame Jakke Harley Dame Læder pqRdfw
Figgio Norwegian Cardigan Neck Cardigan Crew Size 38 Figgio M Neck Norwegian Crew 38 M Størrelse
Størrelse Jacket Women's Small London Pink Burberry Quilted 5CqXwWI
Street Jacket Hood Fur Trim Med Fox Fleet HCqUU
Outwear Knæ Fur Jacket Blend Kvinders Bomuld Koreansk Faux 8 Hooded Fur Lange Coat Warm w6x7qH
Baker Vgc Eligi Jakke Størrelse Vokset Let Uk 2 Sort 8 Quiltet Ted pZdqAp

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Coat Betsey Bedøvelse 10 Uk Cord Black 6 Long Størrelse us Johnson qrrBIwZ
Norwegian M Cardigan M Crew 38 Neck Neck 38 Figgio Cardigan Figgio Norwegian Size Størrelse Crew

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.130 Hybrid Ny The Face Trailhead Msrp Sort North Jacket Kvinder 1wOzqZI1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

passer Opera en lille Brown Vintage Læder Jakke som nBIwqpg7p Bikers S Island Padding Hard Ladies Phillip Gear Læderjakke Størrelse 8awdBdq