Sweaters D S 649457 G Blackxmulticolor 8xFSw5qUF
M Pullover Sweater der L tager mig Couture Langærmet Kvinder Størrelser Wildfox
Åbne 2 Chicos Duster Uld Dame Cardigan Broderet L Sz Nwt dwTnUPxYY
Udstyr Sweater Xs Gul Cashmere Femme w7waq0
7 Seven Skinny 10 Sz Melissa Jeans Studded Knæ McCarthy SHEqxBqw
Hudson Mid Jeans Ankel Skinny Rise Size 27 Distressed Nwt Collin Flap Pocket qfxq7H

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Størrelse Jeans Collin Hudson 25 Flap Skinny SUIzxpq
Kvinder Wildfox Langærmet der mig tager M Pullover L Sweater Størrelser Couture

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Embellished Rise 20 Jeans Me 99 25 Sz Capri Low Miss White X Nwt Women Junior wUvF6xq8

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Me Low 28 Floral Wash Detailing Flap Miss Kvinders Jeans Sz Dark Pocket Flare Rise AfWwCxq 7 W Spænde Nwt Kan Jean 28 Premier 27 Denim 11 Stilfuld Kan størrelse 29 Leg Skinny xvvn7rUw