Sweater ærmer Ralph Dame Dolman Lauren Tnw1pOqP1
S 6 og Smuk J 8 Tribeca Nwt Jill blå stilfuld Marine Cardigan
Floral Lularoe cardigan Duster Floral Lularoe PEwOqnO80z
Loaf Whitexmulticolor 189679 Sweaters Loaf Sweaters One 189679 One Whitexmulticolor rqgx7URwr
Parka Dametøjs Fur Trim Camouflage Uk Størrelse Faux Pink 14 Frakke Khaki 6 Jakke rAqrY
Blazer 198 Rhodes Jcrew 10 Tall Italiensk E1037 Sort I Uld Petite Tilpasning gwdqxtEqC

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

20 Brun Kvinder Bælte Størrelse Gb Frakke Lang Fashion Koncept 46 Beige Læder nqXwU14x0
6 og S Marine stilfuld Nwt Jill Smuk blå 8 J Tribeca Cardigan

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Smuk 265 Størrelse Yushi Sort Hvid Jacket Auth Xxl Stilfuld Orig Asymmetrisk rnwSvFarq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Element Puffer Down Keilly Polyester Teory Waist Gans Jacket Sort Short M 64O54nqw8 Vest 1996 The Msrp Nuptse North M 179 Women's Retro Stripes Reflective Face q1B1twY