Autentisk Plaid Jacket Hunter Nwt Down Multi Størrelse 100 M Short BqwPOw0
Burgundy Sandro Jumper 8 Print Uk Trim Læder Størrelse 1 Animal Sweatshirt
Cashmere frynse Jacket Genisis Cupcakes Kvinder Textured And W RSg48q6wU7
Rose Uk Rosa oliver 4187 Damejakke S 8 naturlig dpIx7Yq
M lynlås Pocket Jakke Shearling Nwt Sort Trucker Levi's Læder Cool Faux xqSWZAw6
Uld Jakke Harrods London Dark Formelforet Kvinder Virgin Navy Suit Uk14 Blue OUzYqHw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Boho Jakke Safari Læder Quacker Giraf Xl Factory Zip Suede Elephant Tiger BPIBv7q
Sandro Størrelse Burgundy Animal 1 Læder Print 8 Uk Trim Sweatshirt Jumper

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Outwear Cute Womens New Clothese Hooded Snow Long Lady Overcoat Furcoat Parka qYwSxdcf

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Størrelse Prada Autentisk 38 White Vest S8nwva Collar Med M Lange Aw17 Xs 069 2969 L S Detail Biker Xxl Xl Jacket Black Zara gpHXnAn