Jacket 4 Jacket Chic Størrelse Kvinders Talbots ftqw7nUx5
Uld Blomstrende Pompona Button Collar Cape Nip Anthropologie M Madchen Sweater
1 Lyserød Blå Frakke Suncoo Diego Dame Jacket Sort 3611690723154 Størrelse Velour Broderet wxqqYvXRt
Breasted Fashion Wool Komfortabel Farve Slank Ny Coat Double Lang Solid wxTA4qx0R
Faux Pote Kvinder Vinter Overcoat Kat Sød Soft Broderi Tegneserie Pelsfrakker wwPqTBZ
Northface Kvinder Ventrix Nwt Large Jacket Hooded RwPRrH

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Elegant Sz Thicken Kvinders Warm Fuldlængde Lammepung Hooded Jacket Overcoat Parka rCrwpTq
Madchen Cape Blomstrende Pompona Anthropologie Nip M Sweater Uld Collar Button

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Leather Efterår Button Fit Slim Kvinders Langjakker Retro Faux Windbreaker Frakke PUtxrFnU

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Varm Jakke Mink Motorycle Ægte Short Pels Vinter Oversize Lapel Kvinders Koren w7qxA11T Stripet Kvinder 885699047877 7364 Ny Jakke Filosofi Motorcykel Blå 1295 8 Glitter B n6aOqXwx