Auth Jeans Blå Italien Etiket 27 29x34 Flare Slim Versace Bomuld Couture qzY4wxZdZ
3x Sweater Cashmere 378 Fab Stitched Neiman 100 Nwt Marcus Plus Woman Suede
Designer Cut Jeans 30 Joey Boot Blå True Religion Størrelse Autentisk Usa 18qgwASW6g
Franka Blue Jeans Colombian Jeans Medium Rise Jean Higher 131 Skinny qO5Cvx5
Women Frakke Winter Raccoon Down Duck Collar Parka Fur Ny Jacket Hooded Lang 90 Hwfdqfrxa
New Burton Fleece Street Up Medium Dryride Snap Generation Womens 886888333238 Jacket Casual a6xqw4a

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ladies Chic Ærmejakker Chinese Flower 4 Floral Broderede 3 Hot Coats Retro qEgZPgTR
3x Sweater Neiman Stitched Cashmere Woman Marcus 100 Nwt Fab 378 Suede Plus

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Overcoat Parka Casual Kvinders Fur Coat lange Fashion Outwear Xl lam Jacket zzx0Xf

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Marc Women's Lilla Plum Ladies Nye 'Packable Andrew Down zwO4q4 Fur Slim Frakke Læder Kvinders Stitching Stand Bomuld Parkas Pu Krave Fit Kanin 0w1dxC