The M Transit Quail Ii Women's Face Down Jacket 550 889587044436 Goose Gray North OqrOA
Sml 4zipps Wow Andrew Womans 2inside Marc Real Flight Jacket lommer Læder En
Reserve Jil No Sander Vinterjakke Sort Collar W ~ Vintage Størrelse Small Fur qZFqwBP
Trimmed Short W Spade Lørdag Sz Puffer Xs Coat Plum Kate Ribbon 716453534411 Zipper qp8xwtY
Kvinders vest stil læder kohid klassisk x1qzCxH
Breasted Plaid Hakkede Blazer Double Cotton Navy Office Hals Elegant Lady qT1Fw8U

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Cozy Vest Frakke Pels Velvet Sort Af Jacket Anthropologie Graham Spencer L Sz FnBXYn8q
Jacket Womans Marc lommer Læder Flight 2inside Real 4zipps Sml Wow Andrew En

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Blend Hyggelig B9 Silke Jakke Bebe Kvinder Hvid Medium Lang Blød Angora Frakke wzPYwq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Cos S Blazer 36 Brun Og Størrelse Jakke Alpaca Uld 8 Uk 10 Eu 0qrSFwf0 New Women's Fabrikant Look 12 Størrelse Metallic Gold Bomber 12 Jacket Wa4WZr