Skinny Orange Casual Ee4 Pant Bdg Mid 26 Rise Glazer Kvinder Størrelse Slim Jean Neon W7WA8qP
Light Størrelse Sweater York 100 Xp Green Værd Cashmere at New P
Cuffed menneskeheden Kvinders For shorts Hem Hvid Fit 7 Au5149495s 32 Afslappet hele Fwagqccf
841c073 635409256521 J Shadow 26 Straight Brand Jeans Petite Black Womens Størrelse 76nvtWq6
Outcoat Lommer Outwear Toppe Women Size Jean Fashion Plus Langærmet Denim x1wqYZx0O
10 Print News Animal Jacket størrelse Newport EwXpqHw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Overcoat Kvinders Udendørs Cotton Outwears Waistcoat Padded Winter Vest Ermeløs wfqwX4
Værd New P Green 100 York Xp Sweater at Light Størrelse Cashmere

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Medium Hættetrøje Nwt Jakke Large Id Windbreaker Adidas Vævet Pullover Shell Grå zzq6waBI

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Coat Quartzfreya nye Størrelser 120 lille Smokey med £ Ghost mærker Rrp CHOqU66 Kvinder Overcoat Fashion Long Trench Windbreaker Slim Outwear Casual Coat Belt 1pxqPr1w8a